Nieuws

Ajax in de achtste finale: dit zijn de belangrijkste data van de Conference League

Ajax in de achtste finale: dit zijn de belangrijkste data van de Conference League

15 februari - 15:15 Laatste update: 23 februari - 09:30

Ajax wist in de tussenronde van de Conference League af te rekenen met FK Bodø/Glimtom. De Amsterdammers mogen zo deelnemen aan de knock-outfase van het toernooi. Wat zijn de belangrijkste data van dit seizoen van de Conference League die je écht niet mag missen? VoetbalNieuws houdt je op de hoogte.

Nu de beginfase van de Conference League achter de rug is, kunnen we ons opmaken voor de knock-outfase van het toernooi. Deze wedstrijden staan op het programma!

Programma Conference League

Loting Conference League

Op 23 februari staat de loting voor de achtste finales van de Conference League op het programma.

Achtste finales Conference League

7 en 14 maart: begin maart gaat de knock-outfase van de Conference League dan écht van start, met de laatste zestien van het toernooi. De groepswinnaars van dit seizoen weten al dat zij zeker zijn van deelname aan de achtste finales: Lille OSC, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Pilsen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK en Fenerbahce. Op 15 maart wacht direct de loting voor de kwart- en halve finales van de Europa League.

Kwartfinales Conference League

11 en 18 april: voor de laatste acht overgebleven ploegen wacht op halverwege april de kwartfinales van de Conference League.

Halve finales Conference League

2 en 9 mei: met nog vier ploegen in het toernooi, staan op 2 en 9 mei de wedstrijden om een ticket voor de finale op het programma.

Finale Conference League

29 mei: op deze dag wordt de finale van de Conference League afgewerkt.