Nieuws

Apart gerucht: om dit bijzondere tafereel is de vinger van Son uit de kom geraakt

Apart gerucht: om dit bijzondere tafereel is de vinger van Son uit de kom geraakt

14 februari - 12:57

Heung-Min Son heeft zijn vinger op een wel heel aparte manier geblesseerd tijdens de Azië Cup. Volgens Engelse media zou de vinger uit de kom zijn geschoten na een ruzie over een potje tafeltennis.

In Engeland gaat het verhaal rond dat Son een woordenwisseling zou hebben gehad met enkele jonge spelers van Zuid-Korea. Tijdens een diner aten zij hun eten in rap tempo op en daar vond de aanvoerder van het land het zijne van. Son ging in discussie, naar verluidt met Paris Saint-Germain speler Kang-In Lee.

Het is niet precies bekend hoe de vinger van Son uiteindelijk uit de kom is geschoten. Gelukkig voor de aanvaller ondervindt zijn club Tottenham Hotspur hier ook geen last van. Son kwam afgelopen weekend nog binnen de lijnen tijdens het duel met Brighton & Hove Albion.

Helaas voor Son en Zuid-Korea verliep de Azië Cup niet hoe ze het zich hadden voorgesteld. Het land reikte tot de halve finale, maar werd uitgeschakeld door Jordanië. Uiteindelijk was het gastland Qatar dat beslag legde op de trofee.