Breaking news

'PSV dreigt naast United-talent te grijpen: huurdeal met Granada aanstaande'

'PSV dreigt naast United-talent te grijpen: huurdeal met Granada aanstaande'

16 januari - 16:20 Laatste update: 16:23

PSV dreigt naast de komst van Facundo Pellistri te grijpen. De Uruguayaan staat op het punt om Manchester United op huurbasis in te ruilen voor Granada, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano dinsdagmiddag.

De onderhandelingen tussen United en de Spanjaarden zouden ondertussen gaande zijn. PSV had hem graag als extra aanvaller willen halen, omdat Yorbe Vertessen zijn vertrekwens duidelijk heeft gemaakt. De Belg aast op een transfer naar Union Berlin. Buiten Granada had PSV ook concurrentie van Los Angeles Galaxy voor de 22-jarige aanvaller.

Romano spreekt over 'groen licht' rondom Pellistri. De Eindhovenaren lijken zodoende op zoek te moeten gaan naar een ander transfertarget. Vertessen zou ondertussen namelijk 'geïrriteerd' zijn over de manier waarop hij op zijn transfer moet wachten. PSV wil hem immers alleen laten gaan wanneer ze een vervanger in huis hebben gehaald. Union lijkt al bereid om de door PSV gevraagde vijf miljoen euro te betalen.

Pellistri heeft nog een contract tot medio 2025 bij United. Hij speelde in het huidige seizoen vijftien duels onder Erik ten Hag en gaf daarin één assist.