Nieuws

Waar en hoe laat wordt Kameroen - Guinee op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Kameroen - Guinee op de Afrika Cup uitgezonden?

15 januari - 13:18

Kameroen begint maandagavond aan zijn avontuur op de Afrika Cup. De Ontembare Leeuwen zijn altijd één van de grootste favorieten voor de eindzege, zo ook deze keer. De eerste groepswedstrijd is er eentje tegen Guinee. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waarom speelt André Onana twee wedstrijden binnen 24 uur?

Bij Kameroen zullen vrijwel alle ogen gericht zijn op André Onana. De oud-doelman van Ajax speelde op zondag nog met Manchester United tegen Tottenham Hotspur, maar doet er alles aan om een dag later met zijn vaderland op de Afrika Cup in actie te komen tegen Guinee. Dat zou dus betekenen dat de goalie twee wedstrijden keept binnen 24 uur!

Guinee zal daarin dus de tegenstander zijn. Bij de roodhemden speelt Serhou Guirassy, de spits van VfB Stuttgart die dit seizoen al zeventien treffers wist te maken in de Bundesliga. Ook Naby Keita, voormalig Liverpool, komt uit voor Guinee. Beide landen zitten samen met Senegal en Gambia in poule C. De nummers één en twee kwalificeren zich voor de knock-outfase, evenals de vier beste nummers drie.

Kameroen - Guinee live kijken

Kameroen – Guinee begint maandag 15 januari om 18.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op het open kanaal van Ziggo Sport.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!