Transfernieuws

Update: AS Roma bevestigt huurtransfer van Huijsen, die basisrugnummer krijgt

Update: AS Roma bevestigt huurtransfer van Huijsen, die basisrugnummer krijgt

6 januari - 18:17 Laatste update: 18:25

Dean Huijsen gaat naar AS Roma vertrekken, zo maakt Fabrizio Romano bekend met zijn befaamde 'here we go'. De 18-jarige verdediger wordt voor een half seizoen gehuurd van Juventus.

De interesse van Roma in Huijsen sijpelde de afgelopen dagen door. Na speculatie over een mogelijke ruildeal waar Luigi Cherubini namens de Romeinen bij betrokken zou zijn zijn de clubs nu toch tot een overeenstemming gekomen. Huijsen wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van Juventus zonder optie tot koop, zo meldt Romano.

Naar verwachting reist Huijsen vrijdag af naar Rome om zijn medische keuring af te ronden. Daarnaast ziet het er wel echt naar uit dat de uitleenbeurt tot maximaal juni zal duren, aangezien de Nederlander zijn contract dat tot medio 2027 loopt met één seizoen gaat verlengen bij Juventus, klinkt het.

De transfer van Huijsen naar Roma betekent dat we hem wellicht binnenkort in actie gaan zien op de Nederlandse velden. Feyenoord is de tegenstander van de Romeinen in de Europa League. Op 15 februari komt Huijsen met Roma naar De Kuip.

Update: AS Roma heeft de huurtransfer van Dean Huijsen bevestigd. De verdediger van Juventus gaat in Rome spelen met rugnummer 3 tot aan het eind van het seizoen.