Nieuws

Dortmund geeft zichzelf goede kansen tegen PSV: 'Gouden kans om door te gaan'

Dortmund geeft zichzelf goede kansen tegen PSV: 'Gouden kans om door te gaan'

18-12-2023 14:47

Borussia Dortmund geeft zichzelf een sterke kans om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Trainer Edin Terzic en hoofd voetbalzaken Sebastien Kehl geven zichzelf een goede kans om met PSV af te rekenen, ondanks de sterke vorm van de Eindhovenaren. 

Terzic is op de hoogte van de foutloze reeks van PSV in de Eredivisie, maar dat lijkt de oefenmeester niet te schuwen. "PSV speelt tot nu toe een perfect seizoen, met zestien overwinningen uit zestien wedstrijden in de Eredivisie. We kijken uit naar de wedstrijd, maar het is nog ver weg. We beseffen dat dit een geweldige kans is om door te gaan naar de volgende ronde", stelt de trainer tegenover de officiële clubkanalen

Kehl geeft PSV iets meer credits, maar heeft ook vertrouwen in een goede afloop. Kehl spreekt ook over Peter Bosz, die in 2017 nog een halfjaar trainer was bij Die Schwarzgelben. "We kijken er naar uit om onze oud-coach Peter Bosz weer te zien en gaan zeer optimistisch en vol zelfvertrouwen deze wedstrijden in. Ons doel is duidelijk: voor het eerst in jaren de kwartfinales van de Champions League bereiken."