Transfernieuws

'Italiaanse club gaat bij Ajax aankloppen voor Wijndal, ook ex-Ajacied op radar'

'Italiaanse club gaat bij Ajax aankloppen voor Wijndal, ook ex-Ajacied op radar'

15-12-2023 09:27

Torino overweegt om bij Ajax aan te gaan kloppen voor Owen Wijndal, zo meldt TuttoSport. Volgens het Italiaanse medium wil de club uit Turijn, die eerder al Perr Schuurs overnam, met Jurgen Ekkelenkamp nóg een speler met een Ajax-link naar Italië halen.

Wijndal kwam afgelopen zomer niet in de plannen voor van Ajax en speelt nu op huurbasis bij Royal Antwerp, maar is dus nog altijd eigendom van de Amsterdammers. Dat geldt niet voor Ekkelenkamp, die al 2,5 niet meer in de hoofdstad voetbalt en na een omzwerving bij Hertha BSC nu teamgenoot is van Wijndal in België.

Volgens TuttoSport zouden de twee Nederlandse namen wel eens uit de koker kunnen komen van Schuurs, die nog altijd vooral goed bevriend zou zijn met Ekkelenkamp. De transfer van de aanvallende middenvelder zou dan ook de prioriteit genieten.

Schuurs maakt sinds zijn komst in de zomer van 2022 indruk in de Serie A, maar kampt momenteel met een flinke domper. De robuuste verdediger scheurde onlangs zijn kruisband af en ligt er waarschijnlijk tot na aankomende zomer uit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!