Nieuws

Waar kun je de wedstrijden op het WK voor clubs live kijken?

Waar kun je de wedstrijden op het WK voor clubs live kijken?

10-12-2023 12:46 Laatste update: 15-12-2023 17:56

Het WK voor clubs, officieel de FIFA Club World Cup, is onderweg. In Saudi-Arabië strijden alle winnaars van de continentale Champions Leagues, waaronder Manchester City, om de felbegeerde trofee. Maar waar kun je de wedstrijden eigenlijk live kijken? VoetbalNieuws geeft je het antwoord.

Het WK voor clubs wordt ieder jaar georganiseerd. Vorig jaar ging Real Madrid er met de eindwinst vandoor. Ajax en Feyenoord wonnen de cup ook al eens, al werd het toernooi toen in een heel ander format gehouden. In 2023 doen naast City ook Fluminense, Al-Ahly, Auckland City, Club León, Al-Ittihad en de Urawa Red Diamonds mee. Zij vertegenwoordigen allemaal een continent, of in het geval van Al-Ittihad het gastland.

De wedstrijden zijn helaas moeilijk te volgen voor de Nederlandse voetballiefhebber. Vroeger werden ze veelal uitgezonden door de NOS, maar sinds enkele jaren heeft geen enkele Nederlandse zender de rechten bemachtigd. Daardoor kun je de wedstrijden alleen volgen via de website van de FIFA, om daar een FIFA+-account aan te maken. Wanneer je dat doet, kun je de wedstrijden gratis kijken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!