Nieuws

'PSV-shirt uitgelekt: zwart en grijs dominant, rode details op de mouwen'

'PSV-shirt uitgelekt: zwart en grijs dominant, rode details op de mouwen'

10-06-2022 16:06 Laatste update: 16:08

Online circuleren beelden van het uitgelekte PSV-uitshirt voor het aankomende voetbalseizoen. Het heeft er alle schijn van dat de Eindhovenaren de uitwedstrijden in 2022/23 afwerkt in een overwegend zwart en grijs tricot.

Op de beelden die Footy Headlines deelt is te zien dat PSV gaat spelen in een shirt dat een blokpatroon heeft, bestaande uit zwarte en grijze vlakken. Daarnaast zijn duidelijk rode details te zien. Onder meer het merk Puma, de letters van shirtsponsor Brainport Eindhoven en de randen op de mouwen van het shirt zijn rood.

Footy Headlines presenteert doorgaans als één van de eersten de nieuwe tenues van voetbalclubs. Het Eindhovens Dagblad bevestigt dat het door het platform gedeelde shirt in grote lijnen overeen komt met het 'origineel'. Volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink (namens het ED) wordt het definitieve exemplaar op 16 juni door de nummer twee van de Eredivisie onthuld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!