Nieuws

'PSV hoopt buitenlandse clubs af te schrikken met contractverlenging van talent'

'PSV hoopt buitenlandse clubs af te schrikken met contractverlenging van talent'

10-06-2022 10:37

PSV heeft de talentvolle Belgische doelman Kjell Peersman een verbeterd contract voorgeschoteld. De Brabantse topclub heeft veel vertrouwen in de achttienjarige keeper en hoopt dat hij zijn medio 2023 aflopende overeenkomst verlengd.

Het Eindhovens Dagblad stelt over deze informatie te beschikken. De doorgaans goed geïnformeerde regionale krant schrijft dat de doelman 'de potentie heeft om het eerste elftal te halen'. Het is nog niet duidelijk met hoeveel jaar PSV het contract van Peersman wil verlengen.

Naast dat de Eindhovenaren op deze wijze willen zorgen dat de goalie langer actief blijft in de eigen gelederen wil het door de contractverlenging ook andere clubs afschrikken. Het ED weet dat er vanuit het buitenland de nodige belangstelling bestaat voor de tiener. Sinds 2014 komt de bijna twee meter lange Peersman al uit voor PSV. Hij kwam tot dusver tot acht duels in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong PSV en incasseerde in die wedstrijden veertien tegentreffers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!