Nieuws

Twente en PSV doen zaken: 'Een all-round middenvelder met een sterke drive'

Twente en PSV doen zaken: 'Een all-round middenvelder met een sterke drive'

08-06-2022 11:26
1

FC Twente heeft zich verzekerd van de diensten van het Noorse talent Mathias Kjølø. De middenvelder komt over van PSV, waarvoor hij één keer in actie kwam.

Kjølø was sinds 2018 actief voor PSV en speelde de afgelopen twee jaar zijn duels voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. De Noor speelt voornamelijk als controlerende middenvelder, maar Twente sluit ook een meer aanvallende rol niet uit.

"Mathias is een all-round middenvelder met een sterke drive en een goede mentaliteit", aldus technisch directeur Jan Streuer op de clubsite van de ploeg uit Enschede. "Mathias speelt al een aantal jaar in Nederland en spreekt de taal goed. Net als Sem Steijn komt Mathias uit de Eerste Divisie en kan hij bij ons een volgende stap maken. Een talentvolle jongen voor de toekomst, hij krijgt de kans zich bij FC Twente te laten zien."

Kjølø is in zijn nopjes met de transfer. "Na vijf jaar bij PSV te hebben gespeeld kijk ik uit naar deze nieuwe stap. Ik denk dat ik hier bij FC Twente door kan groeien. De club spreekt mij aan, net als het team. Dat is een eenheid en werkt voor elkaar. Dat is belangrijk en past bij mij."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!