Nieuws

'Feyenoord kent tweede tegenslag: Wijnaldum-rentree niet aan de orde'

'Feyenoord kent tweede tegenslag: Wijnaldum-rentree niet aan de orde'

08-06-2022 10:43

Feyenoord kan een terugkeer van Georginio Wijnaldum vergeten. De gepasseerde Oranje-international peinst voorlopig niet over een rentree in de Eredivisie.

Wijnaldum zat dit seizoen vaker dan hem lief is op de bank bij Paris Saint-Germain en werd mede daarom gepasseerd door Louis van Gaal bij Oranje. De 31-jarige middenvelder heeft echter geen trek in een terugkeer naar Nederland om zich daar weer te laten zien aan de bondscoach. "De tweede tegenvaller voor Feyenoord is dat Wijnaldum niet terugkomt", aldus sportmarketeer Chris Woerts bij Vandaag Inside. De eerste tegenvaller voor de Rotterdammers is dat Frank Arnesen voorlopig afwezig is wegens een infectie.

"De supporters willen dat hij terugkomt, maar hij blijft daar lekker zitten", aldus Woerts over Wijnaldum. Het salaris wat Wijnaldum eist is bovendien veel te hoog gegrepen. "Hij verroert zich niet. Het gaat om zoveel geld." De oud-speler van PSV en Feyenoord heeft nog een contract tot medio 2024 bij PSG. Daardoor leek het aantrekken van Wijnaldum sowieso al een onmogelijke opgave voor Feyenoord.