Van den Brom erkent crisis bij Genk en kijkt in de spiegel: Ik tref ook schuld

Van den Brom erkent crisis bij Genk en kijkt in de spiegel: "Ik tref ook schuld"

John van den Brom staat onder hoogspanning bij KRC Genk. Zijn ploeg verloor dit weekend kansloos met 0-3 van KAA Gent in de Jupiler Pro League. De Nederlandse trainer geeft toe dat het crisis is.

"Ja, het is hier crisis", wordt Van den Brom geciteerd door Het Nieuwsblad. Halverwege de tweede helft werd de Nederlander uitgefloten door een deel van de aanhang van de thuisploeg, nadat hij publiekslieveling Junya Ito naar de kant haalde. Van den Brom begrijpt de fluitconcerten. "Ik tref ook schuld", erkent de oud-trainer van onder meer AZ, die weigert de handdoek in de ring te gooien na de vijfde nederlaag op rij.

"Ook ik vind dat we met onze kwaliteiten veel te laag staan. Ik was het met jullie eens toen jullie ons voor de aanvang van het seizoen bovenaan het klassement voorspelden." Niet alleen verloor Genk vijf wedstrijden op rij, ook wist de ploeg in vier van de vijf duels niet te scoren. Het uitblijven van goals is een zorgenkindje voor Van den Brom. "Als je teleurstelling na teleurstelling moet verwerken, is dat niet altijd makkelijk. Het is vervelend en zorgwekkend."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie