Nieuws

'Heerenveen opent gesprekken en is druk bezig met verlenging van Van Hooijdonk'

'Heerenveen opent gesprekken en is druk bezig met verlenging van Van Hooijdonk'

30-05-2022 16:05
2

SC Heerenveen wil graag door met Sydney van Hooijdonk. De Nederlander wordt van Bologna gehuurd, maar de Friese club is in gesprek met de Italianen om de huurdeal met een seizoen te verlengen. 

Dat meldt de Leeuwarder Courant. Technisch directeur Ferry de Haan heeft inmiddels de gesprekken geopend met Bologna om een huurverlenging te realiseren. Van Hooijdonk liet zelf al eerder weten het naar zijn zin te hebben in Nederland en graag bij Heerenveen te blijven. 

Van Hooijdonk gaat daar echter niet zomaar van uit. "Vooralsnog reken ik erop dat ik me voor de eerste training van het nieuwe seizoen in Italië meld", liet de Nederlander al weten na de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles. 

De spits arriveerde in de winter in Friesland en maakt sindsdien een goede indruk. De Nederlander speelde zich in de basis en scoorde zeven doelpunten en gaf één assist in vijftien wedstrijden. In Bologna moest Van Hooijdonk vooral vanaf de bank toekijken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!