Steijn begrijpt Ajax-publiek 'heel goed': 'Het is terecht dat ze ons uitfluiten'

31-08-2023 23:20

Maurice Steijn begrijpt de fluitconcerten van het Ajax-publiek heel goed. De Amsterdammers kregen het zowel bij rust als na de wedstrijd te verduren van de supporters, die hun club met 0-1 zagen verliezen van Ludogorets.

Ajax speelde volgens de journalist van dienst 'een wedstrijd zonder peper en zout'. De Amsterdammers kwamen niet goed voor de dag en schoten geen enkele keer op doel en dat kregen ze te horen van het publiek.

Wat Steijn tegen het publiek wil zeggen? "Dat ik de teleurstelling heel goed begrijp", begint hij op de persconferentie. "Het fluitconcert bij rust begreep ik heel goed. Het was 0-0 maar heel matig, je verwacht veel want vorige week waren we veel beter. Als je de sfeer ziet en dit stadion is uitverkocht. Ik heb tegen de spelers gezegd van ga de wed2trijd in met 0-0 en geef het publiek een mooie wedstrijd."

"Ik heb het al vaker gezegd, ik heb super veel respect voor het publiek en het is terecht dat ze ons uitfluiten", vervolgt Steijn. "Als het slecht is ben ik de eerste die het zegt. Na de tegengoal blijven ze ons aanmoedigen en dat vond ik knap. Wat dat betreft krijgen ze een grote pluim", besluit de oefenmeester.