Nieuws

Rode houdt een bijzondere fysieke herinnering over aan EL-finale tegen Rangers

Rode houdt een bijzondere fysieke herinnering over aan EL-finale tegen Rangers

19-05-2022 09:52

Sebastian Rode zal de Europa League winst met zijn Eintracht Frankfurt tegen Rangers FC in meerdere opzichten niet snel vergeten. De aanvoerder had de hoofdrol in een akelige botsing en speelde de wedstrijd uit met een tulband op zijn hoofd.

Rode was betrokken bij een akelige botsing met Rangers-speler John Lundstram, die zijn stuts in het hoofd van de Duitser plantte. Als gevolg hiervan ging Rode even out en moest hij zich de nodige tijd laten behandelen, wat er voor zorgde dat er zo'n zes minuten blessuretijd bij de eerste helft werden opgeteld. 

Geheel op karakter en met een tulband om het hoofd, speelde Rode de wedstrijd uit. Na alle festiviteiten die na afloop van het duel plaatsvonden, besloot de middenvelder dat het wel even tijd was om zich te laten controleren door de medische staf. Bij het afdoen van de tulband werd de schade duidelijk. Door de acht hechtingen midden op het hoofd kan Rode zo mee in een horrorfilm. Zelf kan de Duitser er wel om lachen. "Hoofdzaak is dat we dat ding hebben binnengehaald, de rest doet er niet toe". 

🤯💪 https://t.co/uHsQ1G2slv

May 19, 2022