Nieuws

'Keepersprobleem sijpelt weg: Naam Mvogo nog niet uitgekrast in Eindhoven'

'Keepersprobleem sijpelt weg: Naam Mvogo nog niet uitgekrast in Eindhoven'

10-05-2022 08:19
1

In Eindhoven lijkt de rust wedergekeerd op het keepersgebied. Yvon Mvogo loopt na dit seizoen uit zijn huurcontract, maar de Eindhovenaren zien verbeteringen bij de Zwitser en onderzoeken de mogelijkheid om de sluitpost langer vast te leggen. 

Zowel Mvogo als Joël Drommel wisten in de eerste seizoenshelft niet te overtuigen. Trainer Roger Schmidt wisselde meermaals van doelman en hield uiteindelijk vast aan Mvogo. De Zwitser maakte zondag een goede indruk tegen Feyenoord, dat in de slotseconde in 2-2 eindigde door een discutabel gegeven strafschop. Vanwege de goede wedstrijd van Mvogo wil PSV mogelijk langer in zee met de doelman, weet het Eindhovens Dagblad te melden. 

'PSV wil voor komend seizoen in principe een totaal andere bezetting in het hok, maar de naam van Mvogo is nog niet door alle PSV-functionarissen voor honderd procent doorgekrast', begint de krant. 'Mvogo zelf wil maar één ding en dat is spelen, bij voorkeur in een grote competitie. Hij sloot eerder dit seizoen een langer verblijf bij PSV ook zelf nog niet helemaal uit.'

Over de toekomst van Joël Drommel en Maxime Delanghe heeft de club ook nog geen besluit genomen. Ruud van Nistelrooy, die volgend seizoen de leiding heeft bij PSV, liet eerder al doorschemeren dat Kjell Peersman naar het eerste elftal doorstroomt vanuit de A-selectie.