Nieuws

Voetbal International: Heerenveen doet Go Ahead Eagles-doelman aanbieding

Voetbal International: Heerenveen doet Go Ahead Eagles-doelman aanbieding

06-05-2022 16:41 Laatste update: 16:42

De belangstelling van sc Heerenveen in doelman Andries Noppert is volgens Voetbal Internatational 'geconcretiseerd'. Er zou een meerjarig contract voor de huidige Go Ahead Eagles-doelman klaarliggen in Friesland. Daarbij probeert technisch manager Ferry de Haan Sydney van Hooijdonk langer bij de club te houden. 

Noppert genoot zijn jeugdopleiding al bij de club waar hij nu dus kan terugkeren. Zijn huidige trainer, Kees van Wonderen, verkast na afloop van dit seizoen naar sc Heerenveen. De goalie kan zijn oefenmeester dus in het kielzog volgen. "De bal ligt nu bij Andries", reageert De Haan tegenover het weekblad.

De 28-jarige Noppert heeft meerdere opties: zowel zijn huidige broodheer wil langer met hem door, waar ook de andere club uit Friesland, SC Cambuur, hem maar wat graag vast wil leggen.

Daarnaast probeert Heerenveen volgens VI Van Hooijdonk langer te behouden. De spits wordt gehuurd van Bologna tot het einde van het seizoen. De Friezen proberen er een extra jaar aan vast te plakken, alhoewel er nog niet onderhandeld is over een langer verblijf van de spits.