Nieuws

'Sinisterra moet nog twee keer zijn neus tegen het raam drukken voor toptransfer'

'Sinisterra moet nog twee keer zijn neus tegen het raam drukken voor toptransfer'

25-04-2022 13:18

Valentijn Driessen denkt dat Luis Sinisterra zijn sterke spel gaat vertalen in een transfer naar een buitenlandse topclub. De Colombiaan schoot Feyenoord zondag eigenhandig voorbij FC Utrecht.

In de ultieme slotfase van het duel met de Domstedelingen zorgde de Feyenoord-aanvaller in de 96ste minuut voor euforie in De Kuip door de belangrijke 2-1 te maken. "Sinisterra is een mannetje dat punten voor je wint", reageert Driessen voor de camera van De Telegraaf. "Hij wordt met de wedstrijd beter. Ook in de laatste minuut kan hij nog een keer aanzetten voor een individuele actie en kan hij de rust behouden. Dat is heel knap", analyseert hij.

"Hij is degene die Feyenoord komende zomer gaat verlaten en die hen hopelijk een hoop geld oplevert", voorspelt De Telegraaf-journalist. "Dat hebben ze natuurlijk nodig om door te groeien. Helemaal nu er een streep is gegaan door het stadionverhaal en investeerders niet in de rij staan om in Feyenoord te stappen. Het moet op het veld gebeuren en op basis van de prestaties moeten spelers verkocht worden."

Driessen verwacht dan ook veel van Sinisterra in het tweeluik met Olympique Marseille. Donderdag staat de eerste ontmoeting in de halve finale van de Conference League op het programma in Rotterdam. "Als hij dan weer twee of drie keer zijn neus tegen het raam drukt, gaat zijn transfersom weer omhoog", aldus de chef voetbal van de ochtendkrant.