Nieuws

Sky Sports: 'Van der Gaag moet het stokje van Ten Hag bij Ajax gaan overnemen'

Sky Sports: 'Van der Gaag moet het stokje van Ten Hag bij Ajax gaan overnemen'

22-04-2022 15:52

Volgens Sky Sports News gaat Mitchell van der Gaag niet naar Engeland. Erik ten Hag zou graag zijn dat zijn huidige rechterhand in het kielzog van hem naar Manchester United vertrekt. Het medium weet dat de Amsterdammers Van der Gaag als kandidaat zien als opvolger voor Ten Hag.

Sky Sports is met een camera neergestreken in Amsterdam voor reacties. "We hoorden gisteren (donderdag, red.) dat de deal rond was en hij de assistent wordt van Ten Hag bij Manchester United, maar dat lijkt te voorbarig", vertelt de verslaggever ter plekke.

Volgens hem is de 'deal nog niet rond' met Manchester United. "Beide clubs zijn akkoord over het te betalen bedrag. Maar de assistent-trainer is persoonlijk nog niet rond met Manchester United, die gesprekken lopen nog", vervolgt de journalist.

Toch is de kans reëel dat Van der Gaag volgend jaar nog steeds actief is in de hoofdstad. "Ajax wil graag dat hij blijft en hij moet de baan van hoofdtrainer gaan overnemen. Hij heeft dus een keuze: als nummer één hoofdtrainer worden bij een grote Europese club, of een baan als nummer twee bij één van de grootste clubs van Europa", aldus de Sky-verslaggever.