Transfernieuws

'Juventus ziet kans schoon: Pulisic en andere Chelsea-spelers komen mogelijk'

'Juventus ziet kans schoon: Pulisic en andere Chelsea-spelers komen mogelijk'

11-03-2022 13:01 Laatste update: 14:55

Juventus gaat Chelsea benaderen om Christian Pulisic aan de gelederen toe te voegen, meldt The Sun vrijdag. De Oude Dame zou het daar niet bij willen laten: ook Antonio Rüdiger, Hakim Ziyech en Jorghinho staan op de wensenlijst.

De interesse van Juventus komt als gevolg van de opgelegde maatregelen tegen Chelsea-eigenaar Roman Abramovich die de Britse overheid donderdag bekendmaakte. De Chelsea-aandelen van de Rus zijn bevroren door zijn band met Vladimir Poetin.

Pulisic zou volgens The Sun mogelijk openstaan voor het idee om zich aan te sluiten bij de Bianconeri. De Amerikaan liet zich namelijk recent uit over zijn positie binnen de selectie. "Ik heb niet altijd gespeeld op de posities waar ik graag zou willen spelen. Toch denk ik dat het een goede kwaliteit is om op verschillende posities uit de voeten te kunnen. Het is wel zwaar."

Pulisic maakte in 2018 voor 69 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar The Blues. Dit seizoen kwam hij in totaal tot veertien optredens waarin hij vier keer het net wist te vinden.