Nieuws

'Sneijder maakt carrièreswitch en heeft nieuwe televisieklus te pakken'

'Sneijder maakt carrièreswitch en heeft nieuwe televisieklus te pakken'

15-02-2022 14:16 Laatste update: 14:18

Wesley Sneijder heeft zijn eerste presentatieklus te pakken. De recordinternational van Oranje zal tijdens het tweede seizoen van de Videoland-serie Villa Oranje als co-presentator voor de camera gaan staan. Mediadeskundige Rob Goossens meldt dat.

In de Veronica Superguide schrijft de journalist dat Sneijder de nieuwe co-presentator van het programma Villa Oranje wordt. RTL wil dit nieuws rondom de ex-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en Internazionale nog niet bevestigen. Het tweede seizoen is nog niet aangekondigd. 

In het eerste seizoen van Villa Oranje was Sneijder nog een van de deelnemers. Samen met zijn ex-ploeggenoten Mark van Bommel, Dirk Kuyt en John Heitinga reisde de Utrechter af naar Ibiza om oude herinneringen op te halen. De heren speelden samen de WK-finale van 2010 en werden over deze succesvolle periode bevraagd door presentator Frank Evenblij.

Naast zijn deelname aan Villa Oranje verscheen hij ook al op de buis als analist bij Champions League-wedstrijden en schoof hij enkele keren aan als tafelgast bij De Oranjezomer.