Reactie

Steijn sprak met adviseur Van Gaal: 'Ik voel veel vertrouwen, niet alleen bij hem'

Steijn sprak met adviseur Van Gaal: 'Ik voel veel vertrouwen, niet alleen bij hem'

22-10-2023 12:42

Maurice Steijn heeft in de afgelopen periode een paar keer gesproken met Louis van Gaal. De Ajax-coach vertelt voorafgaand aan de 'degradatiekraker' met FC Utrecht dat hij vertrouwen voelt van de technisch adviseur.

"Ik heb zeker een aantal keer contact gehad met hem", zegt Steijn voor de camera's van ESPN. Hij wil echter niet vertellen waar dat specifiek over ging. "Dat wat wij besproken hebben, blijft tussen ons. Het waren prima momenten."

Volgens Steijn was daarin geen sprake van onderlinge spanning, ook niet nu de Amsterdammers in de grootste crisis verkeren sinds het bestaan van de club. Hij spreekt over een respectvol gesprek. "We kennen elkaar al wat langer. Dat contact is in de loop van de jaren iets minder geworden. Hij heeft veel in het buitenland gezeten, ik ook. Ik voel veel vertrouwen, dat voel ik niet alleen bij hem, maar ook van de mensen binnen Ajax."

FC Utrecht – Ajax is om 12.15 uur begonnen in de Eredivisie. De wedstrijd tussen de nummer achttien en zestien van de ranglijst is live te volgen via dit blog.