Nieuws

Alexander-Arnold ontsnapt aan horrorcrash na ravage van storm Babet

Alexander-Arnold ontsnapt aan horrorcrash na ravage van storm Babet

20-10-2023 23:51

Het had weinig gescheeld, of Trent Alexander-Arnold was donderdag zwaargewond geraakt in zijn peperdure Range Rover. Door de extreme weersomstandigheden van storm Babet werd een elektriciteitsmast uit de grond gerukt en deze landde bijna op de auto van de Liverpool-ster. 

Boulevardkrant The Sun meldt dat Alexander-Arnold er donderdag zonder kleerscheuren vanaf is gekomen, maar dat zijn Range Rover wel is beschadigd. De elektriciteitsmast landde op de auto vóór die van Arnold, een BMW X5. Na het ongeluk stapten zowel Arnold als de inzittenden van de BMW uit om te kalmeren en een praatje te maken.

Storm Babet raast nu over Schotland, maar was vlak daarvoor actief in Engeland. Daar verloren drie mensen het leven vanwege de storm. "De wind was zo sterk dat het een mast van dertien meter uit de grond rukte", vertelt een bron aan The Sun. "Het was angstaanjagend. Het is een wonder dat niemand gewond is geraakt. Iemand had hier makkelijk kunnen overlijden. Een paar tellen later en de mast zou door zijn voorruit zijn gegaan."