Messi kan Inter Miami niet helpen en loopt plek in play-offs definitief mis

08-10-2023 08:48

Lionel Messi heeft het verschil niet kunnen maken voor Inter Miami. De club van David Beckham ging tegen Cincinnati met 0-1 onderuit en maakt geen aanspraak meer op een play-offs-ticket.

Messi kwam na 55 minuten het veld in als invaller. De Argentijn is pas net hersteld van een blessure en moest zijn team naar de overwinning helpen. Dat laatste lukte echter niet aangezien Inter Miami in de 78e minuut op achterstand kwam. Messi kon weinig doen voor zijn ploeg en zag Miami onderuit gaan. Door het verlies is het gat naar de play-off-plekken dusdanig groot dat het onhaalbaal is om die nog te bereiken.

Messi miste de afgelopen weken meerdere wedstrijden. De Argentijn had last van een slepende blessure en kon niet in actie komen. Voor zijn blessure verloor Miami geen enkele keer, maar sinds zijn afwezigheid ging het wederom bergafwaarts. Miami speelt nog twee wedstrijden in oktober en daarna is het seizoen voor die ploeg al ten einde.