Nieuws

Niet alleen maar positief nieuws voor De Ligt: mandekker ondergaat mri-scan

Niet alleen maar positief nieuws voor De Ligt: mandekker ondergaat mri-scan

23 september - 18:52

Matthijs de Ligt ondergaat momenteel een mri-scan in het ziekenhuis voor zijn knie, meldt Voetbal International. De verdediger werd ondanks zijn goede optreden in het duel van FC Bayern München met VfL Bochum (7-0) in de rust gewisseld en dat bleek niet zomaar.

Na wekenlang op de bank te hebben gezeten mocht De Ligt weer eens in de basis starten. De Nederlander luisterde zijn basisrentree meteen op met een knappe kopbal, maar ging in de rust toch naar de kant.

Volgens VI heeft De Ligt daarna direct het stadion verlaten om een mri-scan van zijn knie te maken. De verdediger liep deze blessure op in een stevig duel met een speler van Bochum.

Mocht de blessure van De Ligt dusdanig ernstig zijn, dan mist hij de EK-kwalificatiewedstrijden met het Nederlands elftal. De Nederlander maakt onderdeel uit van de voorselectie die bondscoach Ronald Koeman vrijdag dropte voor de wedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!