Transfernieuws

Bogarde keert nu al terug na mislukt avontuur bij Adana Demirspor

Bogarde keert nu al terug na mislukt avontuur bij Adana Demirspor

10 september - 14:20 Laatste update: 14:25
1

Winston Bogarde is niet langer de assistent van Patrick Kluivert bij Adana Demirspor. De 52-jarige Rotterdammer is in goed overleg vertrokken bij de Turkse voetbalclub.

De club en speler laten middels een verklaring weten dat het Turkse avontuur erop zit voor Bogarde. 'Adana Demirspor en Winston Bogarde hebben in gezamenlijk overleg besloten het contract van de assistent-trainer te ontbinden. De samenwerking werd voor beide partijen niet wat ze ervan hadden gehoopt en de ex-international keert daarom terug naar huis. Bogarde kijkt uit naar een nieuwe uitdaging', valt te lezen, opgetekend door De Telegraaf

Bogarde sloot in juli van dit jaar aan als assistent van Kluivert, maar de samenwerking verliep uiteindelijk teleurstellend. De oud-speler van Ajax, FC Barcelona, Chelsea FC en AC Milan was tussen 2015 en 2022 te vinden bij Ajax: tussen 2020 en 2022 was Bogarde assistent-trainer bij de Amsterdammers, maar verliet de hoofdstad. "Ajax is een geweldige club", stelde Bogarde destijds na zijn vertrek. "Maar zolang Van der Sar daar is, hoeven ze me niet te bellen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s