Nieuws

Update: FC Volendam moet voor transferdeadline meewerken aan vertrek van Eiting

Update: FC Volendam moet voor transferdeadline meewerken aan vertrek van Eiting

28-08-2023 18:28 Laatste update: 30-08-2023 22:40
3

Carel Eiting laat het er niet bij zitten en stapt opnieuw naar de arbitragecommissie van de KNVB. De 25-jarige middenvelder wil koste wat het kost de overstap van FC Volendam naar FC Twente maken.

Twee weken geleden stapte Eiting al naar de arbitragecommissie, maar zonder gewenst resultaat. Er werd toen beoordeeld dat zijn club FC Volendam niet hoeft mee te werken aan een transfer naar FC Twente. De commissie vond ook dat beide partijen alsnog in onderhandeling moesten, maar daar is geen akkoord uit gekomen. Eiting blijft inzetten op een vertrek uit Volendam en stapt opnieuw naar de arbitragecommissie.

Frans de Weger, advocaat van Eiting, stelt dat zowel FC Twente als Eiting financiële concessies gedaan hebben, maar dat Volendam nog steeds voor een transfer gaat liggen. De Volendammers willen een bedrag boven de twee miljoen euro vangen voor de aanvoerder.

Update: De aanhouder wint: in tegenstelling tot de eerste keer krijgt Eiting nu wel gelijk van de arbitragecommissie. FC Volendam moet voor de transferdeadline meewerken aan een transfer van de middenvelder. Eiting lijkt dus spoedig de overstap naar FC Twente te maken.