Breaking news

Officieel: Feyenoord versterkt zich met Bullaude-vervanger van Slavia Praag

Officieel: Feyenoord versterkt zich met Bullaude-vervanger van Slavia Praag

24-08-2023 12:00 Laatste update: 13:29

Feyenoord heeft Ondrej Lingr definitief binnen als nieuwe aanwinst. De 24-jarige Tsjech komt over van Slavia Praag en moet een extra oplossing zijn op het middenveld van de Rotterdammers.

Feyenoord maakte de transfer van Lingr vandaag officieel wereldkundig. De aanvallende middenvelder moet de opvolger worden van Ezequiel Bullaude, die vertrekt naar Boca Juniors.

De clubs zijn tot een opmerkelijk akkoord gekomen. Lingr wordt eerst voor een jaar gehuurd door Feyenoord, waarna de Rotterdammers een verplichte optie tot koop hebben van circa drie miljoen euro.

De Rotterdammers hopen met Lingr een extra oplossing voor de problemen op de nummer 10-positie binnen te halen. Calvin Stengs overtuigt daar nog niet, terwijl ook Mats Wieffer en Quinten Timber niet goed tot hun recht kwamen als aanvallende middenvelder.

In Lingr heeft de club eindelijk de beoogde versterking voor deze positie binnen. De 24-jarige Tsjech speelde zijn hele carrière in eigen land bij Slavia Praag en had nog een contract tot 2024 in Praag.