Transfernieuws

Zaakwaarnemer Geertruida sluit transfer niet uit: 'we hebben nog even te gaan'

Zaakwaarnemer Geertruida sluit transfer niet uit: 'we hebben nog even te gaan'

16 augustus - 23:44

De zaakwaarnemer van Lutsharel Geertruida, Rob Jansen, sluit een alsnog een transfer van de verdediger niet uit. Dat laat hij blijken in de KieftJansenEgmondGijp podcast. Vorige week ketste een overgang naar RB Leipzig af.

"Voor iedereen is het tegengevallen. Voor hem zelf, voor het management. Ook voor Feyenoord", aldus Jansen over stuklopen van de transfer. Volgens de zaakwaarnemer lag het niet aan Feyenoord, maar aan een blessure bij Leipzig.

Jansen benadrukt dat de transferwindow nog open is en dat een transfer van Geertruida nog niet uitgesloten is. "We hebben nog een paar weken te gaan in de transferwindow. Wie weet wat er daarin nog ontstaat. Wellicht staat er wel een club op. Het is altijd even afwachten."

Of de Feyenoord-supporters moeten rekenen op een vertrek, durft Jansen niet te zeggen. Geertruida wordt binnen het bedrijf van Jansen begeleid door Leegreg Fer en Seraino Dalgliesh. "Die zijn druk mee bezig om te kijken wat er nog mogelijk is. Dat wil niet zeggen dat een transfer lukt, maar we hebben nog even te gaan", aldus Jansen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!