Reactie

Nieuwkoop tekent zonder twijfel bij Feyenoord: 'Heb niet lang na hoeven denken'

Nieuwkoop tekent zonder twijfel bij Feyenoord: 'Heb niet lang na hoeven denken'

10-08-2023 20:24
1

Bart Nieuwkoop twijfelde er niet aan toen Feyenoord voor hem belde. De rechtsback bezegelde donderdag zijn terugkeer in De Kuip en is zeer verheugd op wat de toekomst hem daar gaat brengen.

"Het voelt goed om dit shirt weer aan te hebben", begint Nieuwkoop op de clubwebsite van Feyenoord. De rechtsback heeft zich vooral in aanvallend opzicht ontwikkeld tot een heel ander persoon als wie hij was toen hij De Kuip in 2020 verliet voor een stap naar Union Sint-Gilles. "De afgelopen twee seizoenen in België waren erg waardevol. Ik heb veel gespeeld en ben gegroeid als voetballer."

Dat Nieuwkoop iets met Feyenoord heeft en altijd al heeft gehad, steekt hij niet onder stoelen of banken. "Toen de mogelijkheid zich aandeed om terug te keren naar Nederland en weer bij Feyenoord te gaan voetballen heb ik niet lang hoeven na te denken. Ik kijk ontzettend uit naar het weerzien met de supporters in De Kuip en naar het leveren van een bijdrage aan de sportieve ambities die Feyenoord heeft", besluit hij.

Nieuwkoop krijgt de nodige concurrentie op de rechtsbackpositie. De kans dat Lutsharel Geertruida ook komend seizoen bij Feyenoord speelt is groter geworden en ook Marcus Pedersen is nog altijd één van de spelers die hoog in de pikorde staat onder Arne Slot.