Transfernieuws

'Volgende Liverpool-sterkhouder ontvangt miljoenenaanbieding uit Saudi-Arabië'

'Volgende Liverpool-sterkhouder ontvangt miljoenenaanbieding uit Saudi-Arabië'

10-08-2023 12:02 Laatste update: 13:27

Ook Thiago Alcántara zou zijn carrière binnenkort kunnen vervolgen in Saudi-Arabië. Al-Ahli zou volgens de Franse sportkrant L’Équipe een bod van 12 miljoen euro hebben uitgebracht op de middenvelder van Liverpool.

Daarmee zien The Reds mogelijk opnieuw een speler bezwijken voor het grote Saudische geld. Eerder vertrokken Jordan Henderson en Roberto Firmino immers al naar de oliestaat. Mocht Thiago daar ook toe doen besluiten, dan wordt hij teamgenoot van laatstgenoemde.

Het contract van de 32-jarige middenvelder loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor hij voor een relatief laag bedrag zou kunnen worden verkocht. Of Liverpool daar ook daadwerkelijk mee instemt, is nog niet bekend. Jürgen Klopp heeft behalve Thiago met Alexis Mac Allister en Dominik Szboszlai slechts twee vaste basisklanten tot zijn beschikking op het middenveld.

Thiago staat sinds de zomer van 2020 onder contract bij Liverpool, dat hem destijds voor 22 miljoen euro overnam van Bayern München. Sindsdien kwam de Spanjaard 93 keer in actie voor de ploeg op Anfield.