Reactie

Eiting geïrriteerd na vragen over Twente-move: 'Je kan het blijven proberen...'

Eiting geïrriteerd na vragen over Twente-move: 'Je kan het blijven proberen...'

09-08-2023 14:32

Carel Eiting wil niets, maar dan ook niets kwijt over een mogelijke transfer naar FC Twente. De aanvoerder van FC Volendam wil respectvol zijn richting de club.

De voorbije weken werd Eiting in verband gebracht met een transfer naar Twente. Het verschil tussen vraag en aanbod is alleen flink en daarnaast is er een juridisch geschil over een clausule uit het contract van de aanvoerder. Toch bestaat de kans nog altijd dat Eiting aan het eind van deze transferperiode geen speler meer is van Volendam.

"De transferperiode blijft onrustig totdat het klaar is", begint Eiting in gesprek met ESPN. "Maar wat ik er over kan zeggen is dat ik speler ben van Volendam en daar antwoord op wil geven. Over bijvoorbeeld de aankomende wedstrijd of competitie. Daar ben ik mee bezig en lijkt mij ook het meest respectvolle. Je kan het blijven proberen, maar ik ga er geen antwoord op geven", besluit de middenvelder met een antwoord op de vraag of hij naar Twente wil.

Aanstaande vrijdag komt Eiting met Volendam in actie in de Eredvisie. Het Andere Oranje trapt het nieuwe seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.