Transfernieuws

'Feyenoord momenteel niet bezig met komst Boadu, spits wil geen reserverol'

'Feyenoord momenteel niet bezig met komst Boadu, spits wil geen reserverol'

25-07-2023 20:25 Laatste update: 20:27

Feyenoord houdt zich momenteel niet bezig met de eventuele komst van Myron Boadu. Dat weet 1908.nl dinsdagavond te melden. De naam van de voormalig AZ-spits werd gelinkt aan de Rotterdammers, omdat Danilo op het punt staat om naar Rangers FC te vertrekken.

Zodoende moet Feyenoord op zoek naar een nieuwe concurrent voor de nummer één in de punt: Santiago Giménez. Trainer Arne Slot kent Boadu door en door wegens hun onderlinge samenwerking bij AZ, maar een transfer lijkt volgens het medium niet aan de orde. Boadu is momenteel bankzitter bij AS Monaco en wil zeer binnenkort weer speelminuten maken, maar bij Feyenoord is daar ook geen garantie voor.

De Monegasken zouden daarom hun voorkeur uit laten gaan naar een verhuurperiode binnen de Ligue 1. Dat is onder meer afhankelijk van het verloop van de voorbereiding.

Naast de naam van Boadu werden de laatste weken ook Ayase Ueda van Cercle Brugge en Sydney van Hooijdonk van Bologna aan Feyenoord gelinkt voor de spitspositie. Voor eerstgenoemde zouden de Rotterdammers naar verluidt tien miljoen euro moeten betalen. Voor Van Hooijdonk is nog geen contact gezocht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!