Transfernieuws

Feyenoord-speler wil voor kans gaan: 'Heb ze gezegd dat ik niks wil horen'

Feyenoord-speler wil voor kans gaan: 'Heb ze gezegd dat ik niks wil horen'

17-07-2023 07:14 Laatste update: 09:41

Marcus Pedersen legt de focus volledig bij Feyenoord en denkt niet aan een vertrek uit Rotterdam. De rechtsback wil de concurrentie aangaan met Lutsharel Geertruida, hoewel laatstgenoemde nog altijd richting de Bundesliga kan vertrekken.

Pedersen stelt in gesprek met De Telegraaf dat de concentratie volledig bij de Rotterdamse club ligt. "Ik voel dat ik hier voor mijn plek kan gaan komend seizoen. Maar er is niks concreets. Het zijn slechts geruchten. Mijn hoofd is volledig bij Feyenoord. We gaan de Champions League in, dat is ook voor mij een droom. Ik heb mijn zaakwaarnemers ook gezegd dat ik niets wil horen, omdat ik mijn focus op het veld wil hebben."

De Noor moest de laatste weken herstellen van een heupblessure, maar is inmiddels klaar voor het nieuwe seizoen. "Het wordt weer een heel lang seizoen en iedereen begint natuurlijk weer op nul, maar ik zie wel dat we een heel sterke selectie hebben. Op dit moment is Feyenoord de perfecte club voor voetballers." Bij PSV vertrok Xavi Simons en Ajax nam afscheid van Jurriën Timber en Dusan Tadic, maar bij Feyenoord lijkt het rustig.

De rechtsback stelt dat het verblijf van Arne Slot een belangrijke reden is om te blijven. "Ik heb hem de laatste twee jaar van dichtbij gevolgd en gezien hoe de hij de club heeft getransformeerd. Het was voor de club heel belangrijk dat hij bleef. Iedereen is gewend aan zijn manier van spelen en hij heeft een heel goede band met de spelers."