Transfernieuws

'Danjuma spreekt voorkeur uit: transfer naar Italiaanse grootmacht in de maak'

'Danjuma spreekt voorkeur uit: transfer naar Italiaanse grootmacht in de maak'

15-07-2023 12:08 Laatste update: 12:35

Arnaut Danjuma lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar AC Milan. De aanvaller heeft volgens La Gezzetta dello Sport zijn persoonlijk akkoord gegeven aan de Italiaanse grootmacht.

Danjuma leek in beeld bij Feyenoord en Everton, maar hij heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een overstap naar de Serie A. Milan wil de Nederlander huren van Villarreal. Over de details moet nog onderhandeld worden.

De vleugelaanvaller kan bij Milan de vijfde zomeraanwinst worden na eerdere deals met Chelsea over Christian Pulisic en Ruben Loftus-Cheek en de transfervrije overkomst van Luka Romero en Marco Sportiello. De aanvaller kan op beide vleugels uit de voeten en scoorde afgelopen seizoen acht keer in 29 wedstrijden. Twee keer voor Tottenham Hotspurs waar de Nederlander de tweede seizoen helft voor uitkwam en zes keer voor Villarreal.

Milan lijkt nu de grootste kanshebber voor de handtekening van Danjuma, al moeten de clubs nog tot een akkoord zien te komen. Voor Feyenoord en Everton lijkt de aanvaller nu definitief uit zicht.