'Contractverlenging van Gakpo bij PSV is geen garantie dat hij ook blijft'

'Contractverlenging van Gakpo bij PSV is geen garantie dat hij ook blijft'

24 januari - 15:34 Laatste update: 16:15
Eredivisie 0 Reacties

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad houdt de optie open dat PSV zich nog gaat roeren op de winterse transfermarkt. Tot op heden houdt vooral de aanstaande contractverlenging van Cody Gakpo, en de interesse in hem, de gemoederen bezig bij de nummer twee van de Eredivisie.  

Tegenover ESPN liet Gakpo na afloop van PSV-Ajax weten zijn contract te gaan verlengen. "Dat zal dan wel goedkomen, als je het zo beluistert, tot 2026. Geeft overigens geen garantie dat hij in de zomer blijft, want hij kan natuurlijk altijd in de zomer vertrekken. Maar dan verklaart hij dat hij in deze winterse periode bij PSV blijft", vertelt Elfrink tegenover de camera van het ED.

Volgens Elfrink staat Ibrahim Sangaré nog steeds in de belangstelling van het puissant rijke Newcastle United. "Ik denk dat PSV ook heel graag met Sangaré door wil. Maar ik denk dat het in de zomer duidelijk wordt dat hij een transfer gaat maken. Die kans is heel erg groot, een nieuwe contractverlenging niet per se."

Doordat vaste basiskracht André Ramalho langdurig uit de roulatie is met een blessure, speurt PSV de transfermarkt af in de zoektocht naar een vervanger. "Phillips van Liverpool, het zou kunnen dat die uiteindelijk nog verhuurd mag worden in de slotfase van de transferwindow. Maar dat is allemaal nog koffiedik kijken. Het loopt nog acht dagen, dus PSV heeft nog genoeg mogelijkheden. Ook naar het vervangen van Maxi Romero kijken ze nog", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie