Nieuws

Van Mbappé tot Kroos: deze topspelers hebben een aflopend contract

Van Mbappé tot Kroos: deze topspelers hebben een aflopend contract

06-12-2023 09:15 Laatste update: 31-12-2023 18:21

Ook deze winter lijken er grote transfers plaats te gaan vinden in de Europese top. Voor een aantal topspelers is de winterse periode een mogelijkheid om de eigen toekomst te bepalen. Welke topspelers beschikken over een aflopend contract? VoetbalNieuws zet ze voor je op een rij!

Kylian Mbappé

De grote ster van Paris Saint-Germain stuurt aan op een vertrek uit Parijs. Kylian Mbappe (24) heeft naar verluidt nog altijd zijn zinnen gezet op een overstap naar Real Madrid, dat na het vertrek van Karim Benzema wel een nieuwe topspits kan gebruiken. Het contract van de Franse aanvaller loopt nog tot de zomer van 2024, waarna hij transfervrij de stap naar de Koninklijke kan maken. PSG heeft echter aan te geven dat het Mbappé niet transfervrij wil laten vertrekken en dus lonkt een winterse transfer, waar Real Madrid nog altijd interesse zou hebben in de transfervrije komst van de Fransman.

Adrien Rabiot

Deze zomer kan er ook een einde gaan komen aan het tijdperk van Adrien Rabiot (28) bij Juventus. De Fransman maakte na een succesvolle periode bij Paris Saint-Germain vier jaar geleden transfervrij de overtap naar Turijn. Eerder leek Manchester United de middenvelder al in te willen lijven, maar daar kwam uiteindelijk niks van terecht. Wie weet slaan de Engelsen volgend jaar transfervrij toe.

Toni Kroos en Luka Modric

Het middenveld van Real Madrid heeft de toekomst. Al dat jonge talent zou zomaar eens kunnen betekenen dat Toni Kroos (33) deze zomer een ander avontuur aangaat. De Duitser speelt al sinds 2014 voor de Spaanse grootmacht. Hetzelfde geldt voor Luka Modric (38), die twee jaar eerder al naar Madrid werd gehaald.

Tomas Soucek

Ook de verdedigende middenvelder van West Ham United loopt in 2024 uit zijn contract. De Tsjech is maar liefst 35 miljoen euro waard en is nog altijd een vaste waarde voor The Hammers. 

Andere grote namen met een aflopend contract:

Pioter Zielinski (29)
Aaron Wan-Bissaka (26)
Presnel Kimpembe (28)
Álvaro Morata (30)
Gabriel Barbosa (27)
Alex Meret (26)
Eric Dier (29)
Victor Lindelöf (29)
Koke (31)
Anthony Martial (27)
Wissam Ben Yedder (33)
Thiago (32)
Lucas Moura (31)
Isco (31)