Transfernieuws

'Raiola's beleefdheidsbezoek bij Inter: Wijndal en Pedersen op de radar'

'Raiola's beleefdheidsbezoek bij Inter: Wijndal en Pedersen op de radar'

12-07-2023 10:26
1

Owen Wijndal en Marcus Pedersen zijn naar verluidt voorgesteld bij Inter Milan. Dit weet het Italiaanse medium calciomercato. Zaakwaarnemer Enzo Raiola zou een onverwachts bezoek hebben gedaan aan de clubleiding van de Milanezen.

Enzo Raiola, de neef van de overleden Mino Raiola, zou in Milaan zijn geweest om zijn nieuwe stal spelers te presenteren. Wijndal wordt als een geschikte back-up voor Dimarco gezien en als een eventuele vervanger voor Robin Gosens. Maar naar verluidt zou de komst van Carlos Augusto de voorkeur hebben bij Inter. De Braziliaan heeft een marktwaarde van vijftien miljoen euro. Wijndal wordt gezien als een goedkoper alternatief.

Pedersen kan op de rechtsbackpositie het gat opvullen van de naar Torino vertrokken Bellanova. De Milanezen schatten de Noor van Feyenoord net als Wijndal in op een bedrag net onder de vijftien miljoen euro.

Of een transfer van Wijndal of Pedersen daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag. Het aanbieden van spelers gedurende de transferperiode is erg gebruikelijk. Het Italiaanse medium spreekt dan ook van een beleefdheidsbezoek van de zaakwaarnemer.