Nieuws

Feyenoord leent Hartjes opnieuw uit: 'Hij heeft bewust voor ons gekozen'

Feyenoord leent Hartjes opnieuw uit: 'Hij heeft bewust voor ons gekozen'

10-07-2023 18:42

De toekomst van de twintigjarige middenvelder Lennard Hartjes ligt in het komende seizoen bij Excelsior. Feyenoord leent hem opnieuw uit, na een periode bij Roda JC. Dit heeft de club bekend gemaakt op de officiële kanalen. 

'Het spel dat Excelsior speelt, past bij mij’, laat Hartjes weten op de clubsite. 'Er was ook interesse van andere clubs, maar mijn gevoel bij het plan van Excelsior was het beste. Ik denk dat dit de juiste keuze is om mezelf verder te ontwikkelen.' Eerder leek de middenvelder nog hard op weg naar PEC Zwolle. Trainer Marinus Dijkhuizen van Excelsior zou het talent van Feyenoord hebben overtuigd om naar Kralingen te komen.

Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior, is blij met de komst van Hartjes. 'Met Lennard halen wij een dynamische middenvelder binnen, die goed past in onze speelwijze', zo laat Van Duinen weten. 'Hij heeft bewust voor ons gekozen en daar zijn wij erg blij mee.'

Hartjes is de tweede aanwinst voor de ploeg die afgelopen seizoen knap de nacompetitie wist te ontlopen. Eerder kwam Arthur Zagré al over van AS Monaco.