Nieuws

Ajax verlengt met Hato, maar van welke spelers loopt het contract af?

Ajax verlengt met Hato, maar van welke spelers loopt het contract af?

12-12-2023 17:25 Laatste update: 12 maart - 17:19
1

Ajax voltooide dinsdag met het verlengen van het contract van Jorrel Hato een missie. De verbintenis van de zeventienjarige verdediger liep pas in 2025 af, maar voor twee andere spelers is dit al eerder het geval. VoetbalNieuws.nl zet deze spelers voor je op een rij.

Remko Pasveer

Remko Pasveer liep afgelopen seizoen uit zijn contract bij Ajax, maar de 39-jarige doelman besloot er nog een jaar aan vast te plakken. Pasveer neemt momenteel genoegen met een reserverol en het is nu de vraag of hij zich daar nog een jaar in zal willen schikken.

Ar'Jany Martha

Hij is pas enkele maanden onderdeel van de hoofdmacht van Ajax, maar ook het contract van Ar'Jany Martha loopt af in Amsterdam. De jonge linksback, die in de jeugd nog als buitenspeler speelde, heeft een aflopend contract in de hoofdstad. Wat bekend is, is dat de twee partijen met elkaar in gesprek zijn en dat de intentie er is om met elkaar door te gaan, maar een definitieve klap moet er nog wel op worden gegeven.

Ook de contracten van meerdere talenten uit de jeugd van Ajax lopen af. Klik op het artikel hieronder om te lezen om wie dit gaat.