Reactie

PSV bevestigt interesse in Lang: 'Noa Lang is een goede speler, we gaan kijken'

PSV bevestigt interesse in Lang: 'Noa Lang is een goede speler, we gaan kijken'

04-07-2023 13:03

PSV hoopt Noa Lang aan zich te kunnen binden. Zowel hoofdtrainer Peter Bosz als technisch directeur Earnest Stewart gaan graag met de Oranje-international in zee.

Voor vrijwel elke club is de transferperiode een interessante rits aan gebeurtenissen, maar dat geldt voor PSV zeker. De Eindhovenaren raakten afgelopen winter met Cody Gakpo en Noni Madueke al twee aanvallers kwijt waar nu geen adequate vervanging voor is gehaald en met Ibrahim Sangaré, Joey Veerman en Xavi Simons staan er nog meer spelers goed op in het buitenland.

Lang is in ieder geval in beeld om één van de nieuwe aanwinsten te worden. "Ik zie graag goede spelers komen. En Noa Lang is een goede speler", aldus Bosz tijdens zijn presentatie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. Stewart voegt zich vervolgens bij de woorden over de Nederlandse aanvaller. "We zijn met een aantal spelers in gesprek. Noa is een goede speler en we gaan kijken of we daar handen en voeten aan kunnen geven", besluit hij.

Mocht Lang uiteindelijk besluiten om bij PSV te gaan tekenen, dan wordt hij niet de eerste zomeraanwinst. Ricardo Pepi zal binnen afzienbare tijd zijn medische keuring afronden.