Contractverlenging van Gravenberch mogelijk: 'Worden gesprekken gevoerd'

Contractverlenging van Gravenberch mogelijk: 'Worden gesprekken gevoerd'

23 januari - 09:38 Laatste update: 09:47
Eredivisie 0 Reacties

Ryan Gravenberch wil zich niet uitlaten over een mogelijke contractverlenging bij Ajax. De middenvelder laat de gesprekken over aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, zo geeft hij voor de Eredivisie-topper tegen PSV aan.

Het contract van Gravenberch loopt nog door tot de zomer van 2023. Ajax wil graag langer met hem door, maar een contractverlenging kwam er tot op heden nog niet. Al maakt Gravenberch zich er niet druk om. "Er worden gesprekken gevoerd. Ik heb nu nog gewoon een contract met Ajax en volgend seizoen ook. De gesprekken laat ik aan mijn zaakwaarnemer over, daar houd ik mij niet mee bezig", zo vertelt hij in gesprek met de NOS.

De topper tegen PSV is voor Gravenberch een bijzondere. Hij maakte in september 2018 zijn debuut in de 3-0 afstraffing in Eindhoven. Waar de andere Ajacieden met een rotgevoel op het veld stonden, was dat bij Gravenberch niet het geval. "We stonden 3-0 achter en vlak voor tijd mocht ik erin. Niet zo'n mooie wedstrijd, maar voor mezelf wel een heel bijzonder moment", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie