Transfernieuws

'Bayern bereid middenvelder van de hand te doen, Ten Hag kijkt eerst verder'

'Bayern bereid middenvelder van de hand te doen, Ten Hag kijkt eerst verder'

02-07-2023 08:17

Bayern München is bereid Marcel Sabitzer voor de juiste prijs te laten gaan. De middenvelder speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor Manchester United, maar liet geen onuitwisbare indruk achter bij manager Erik ten Hag.

Transferexpert Fabrizio Romano meent dat Bayern voor vijftien tot zeventien miljoen euro afscheid wil nemen van Sabitzer. De Oostenrijker arriveerde in 2021 bij Der Rekordmeister, maar ziet door de enorme concurrentie weinig kans op speeltijd. Sabitzer werd twee jaar geleden voor vijftien miljoen euro overgenomen en de Duitse topclub lijkt dat bedrag te willen terugzien.

Ten Hag was tevreden met de middenvelder tijdens zijn korte tijd bij United, maar onder meer de blessuregevoeligheid van Sabitzer zou voor de nodige vraagtekens zorgen. The Red Devils lijken niet op zoek naar een middenvelder, tenzij Scott McTominay onverhoopt vertrekt. Ten Hag zal de zoektocht naar een doelman en spits de prioriteit geven tijdens de transferperiode. Een terugkeer van Sabitzer lijkt dan ook niet in de maak.