Nieuws

Witte rook uit Bernabéu: Modric (37) verlengt zijn contract bij Real Madrid

Witte rook uit Bernabéu: Modric (37) verlengt zijn contract bij Real Madrid

26-06-2023 12:19

Luka Modric speelt ook volgend seizoen bij Real Madrid. De 37-jarige Kroaat, die nog wekelijks laat zien veel in zijn mars te hebben, heeft zijn contract met één jaar verlengd bij De Koninklijke.

Dat meldt Real Madrid via de officiële kanalen. Modric was in het bezit van een aflopend contract en dat zou betekenen dat hij transfervrij de deur uit had kunnen lopen. Beide partijen spraken meermaals uit de intentie te hebben om te verlengen, maar dat bleef lange tijd uit. Tot maandagmorgen dus.

De contractverlenging van Modric betekent dat hij een lokroep uit Saudi-Arabië heeft weerstaan. De spelmaker stond in de belangstelling van de nodige clubs uit het Midden-Oosten maar verkiest een langer verblijf in Madrid boven het grote oliegeld.

Met Modric verlengen de Madrilenen nu een tweede speler met een grote staat van dienst. Eerder werd het contract van Toni Kroos, de Duitse middenvelder die op het Madrileense middenveld kan lezen en schrijven met Modric, zette onlangs ook zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis.