Arsenal doet alles aan vastleggen Vlahović en biedt gigantisch salaris

Arsenal doet alles aan vastleggen Vlahović en biedt gigantisch salaris

Arsenal wil er alles aan doen om de talentvolle spits Dusan Vlahovic vast te leggen. Er zou zelfs een contract klaarliggen waarin de Serviër 300.000 euro per week gaat verdienen in Londen.

Dat meldt The Sun. Momenteel speelt Vlahovic bij Fiorentina en staat hij op de radar bij meerdere topclubs in Europa. Vooral Juventus lijkt ook concreet. Arsenal wil iedereen de pas afsnijden door een enorm contract aan te bieden. Alleen Pierre-Emerick Aubameyang heeft een hoger salaris bij de Londense grootmacht.

Arsenal is momenteel naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Alexandra Lacazette weigert tot dusver zijn contract te verlengen en de toekomst van Aubameyang staat ook alles behalve vast.

De Gabonese vedette kampt al langer met een slechte verstandshouding met Arsenal-trainer Mikel Arteta en is sinds vorige week bovendien captain-af. Momenteel speelt Aubameyang met Gabon in de Africa Cup, al is het de vraag hoe hij wordt ontvangen wanneer hij terug is in Londen. Om al deze redenen ziet Arsenal Vlahovic als de perfecte opvolger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie