Ten Hag kort over Ihattaren: 'Als hij speler van Ajax is mag je me alles vragen'

Ten Hag kort over Ihattaren: 'Als hij speler van Ajax is mag je me alles vragen'

20 januari - 21:02 Laatste update: 23:12
Eredivisie 0 Reacties

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft de komst van Mohamed Ihattaren bevestigt noch ontkent. Voorafgaand aan het bekertreffen met Excelsior Maassluis ging de 51-jarige oefenmeester in op de vermeende interesse van het veelbesproken toptalent.

"Wij praten nooit over transfers. Er zijn zoveel spelers die met ons in verband worden gebracht en spelers van ons die in de belangstelling staan", hield Ten Hag zich tegenover ESPN op de vlakte. Over eventuele interesse in Ihattaren hield hij zich kort. "Ik ga daar niets over zeggen, laten we het over Excelsior gaan hebben." Niet veel later leek Ten Hag de deur toch op een kiertje te zetten. "Als we iets willen melden, dan doen we dat. Als Ihattaren speler van Ajax is, kan je me er alles over vragen, maar zo ver is het niet."

Een huurperiode bij Sampdoria mislukte jammerlijk voor de tiener. Afgelopen zomer werd de 19-jarige aanvallende middenvelder nog door PSV verkocht aan Juventus, waarna hij direct werd verhuurd aan Sampdoria. Bij de Italiaanse ploeg speelde Ihattaren geen minuut. Inmiddels is de spelmaker neergestreken in Amsterdam, waar hij samen met personal trainer Gerald Vanenburg (saillant genoeg tevens verbonden aan Ajax) aan zijn rentree als profvoetballer werkt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie