Transfernieuws

'Heerenveen denkt aan topfitte Amrabat en heeft eerste gesprekken al gevoerd'

'Heerenveen denkt aan topfitte Amrabat en heeft eerste gesprekken al gevoerd'

08-06-2023 13:19

SC Heerenveen denkt eraan de 36-jarige Nordin Amrabat terug naar de Eredivisie te halen. De spits is nog altijd topfit en zou openstaan voor een Nederlands avontuur. 

De Leeuwarder Courant meldt dat de eerste gesprekken tussen beide partijen al hebben plaatsgevonden. Amrabat loopt deze zomer uit zijn contract bij AEK Athene en denkt er voorlopig nog niet aan om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. De 64-voudig international van Marokko versleet in zijn carrière al de nodige clubs en kan daar binnenkort wellicht Heerenveen aan toevoegen.  

Amrabat liet zich dit jaar al uit over een mogelijke terugkeer naar Nederland. "Het liefste keer ik nu terug naar Nederland, of er moet echt iets leuks uit het buitenland komen. Ik heb met twee Nederlandse clubs gesproken. Twee andere eredivisieclubs hebben me gebeld. Ik wacht mijn opties af. Het is wel de bedoeling dat het een club uit het linkerrijtje wordt, maar het rechterrijtje zou ook kunnen", liet de speler weten tijdens een uitzending van Rondo. Heerenveen hoopt Amrabat te strikken om zo de strijd met Ché Nunnely aan te gaan op de rechtsbuitenpositie.