Breaking news

Dit keer geen vertrek: Huntelaar verlengt contract bij Ajax tot medio 2027

Dit keer geen vertrek: Huntelaar verlengt contract bij Ajax tot medio 2027

01-06-2023 10:35 Laatste update: 10:41
4

Ajax en Klaas-Jan Huntelaar hebben een overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. Het nieuwe contract gaat in op 1 juli 2023 en loopt tot en met 30 juni 2027.

Huntelaar is technisch manager bij Ajax en werkt samen met de kersverse directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Ik vervul deze rol grotendeels alleen, maar ik ga natuurlijk samenwerken met scouting en Sven", aldus de oud-spits op de clubsite. Huntelaar is blij met de verlenging van zijn contract bij de Amsterdammers. "Het totaalplaatje is heel belangrijk voor mijn ontwikkeling. Daar hebben we veel goede gesprekken over gehad voordat we besloten om mijn contract te verlengen."

Ook Mislintat is in zijn nopjes met het langer aanblijven van de oud-aanvaller van Ajax. "We zijn blij dat Klaas Jan zijn contract heeft verlengd. In zijn rol als technisch manager in brede zin en bij Ajax O23 kan hij zich verder ontwikkelen en van waarde zijn voor Ajax. Ik kijk uit naar een lange en goede samenwerking met hem."