Nieuws

Op deze manier kijk je in het buitenland de bekerfinale tussen Ajax en PSV

Op deze manier kijk je in het buitenland de bekerfinale tussen Ajax en PSV

29-04-2023 16:10

Dit weekend wordt er niet in de Eredivisie afgetrapt, maar zijn alle ogen gericht op de bekerfinale tussen Ajax en PSV. Voor beide ploegen staat er veel op het spel en lijkt het de laatste prijs van het seizoen te zijn die kan worden gepakt. Hoe kijk je dit topduel als je in het buitenland zit? VoetbalNieuws legt uit hoe je via een VPN bij alle Nederlandse kanalen kan komen.

Streams bekijken kan in het buitenland de nodige problemen opleveren. Vaak wordt je locatie gecheckt en kun je niet bij bepaalde streams of andere content. Zo is het in Nederland zeer lastig om streams of media uit Engeland te bekijken door een zogeheten 'geo-tag': zit je niet in Engeland? Dan gaat het feest niet door. ESPN heeft niet in alle landen de uitzendrechten in handen, waardoor je soms voor een zwart scherm komt te staan.

Met een zogeheten VPN (Virtual Private Network) kan je je locatie veranderen, waardoor alle deuren voor je opengaan. De VPN is inmiddels wereldwijd behoorlijk populair en daarom zijn er veel aanbieders uit de grond geschoten. Met de juiste VPN kan je snel en gemakkelijk je locatie veranderen en de stream bekijken die jij wil. Bij VPN Gids is onder meer te bekijken welke VPN voor jou het beste zal werken.